Vakantie Vieren Veluwe
 

Tarieven & algemene voorwaarden

                                      

De volgende data zijn hoogseizoen tarief (schoolvakanties):

 

Herfstvakantie: 19 oktober t/m 3 november 2024

Kerstvakantie: 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Voorjaarsvakantie: 15 februari t/m 02 maart 2024

Meivakantie: 26 april t/m 04 mei 2024

Zomervakantie: 05 juli t/m 31 augustus 2024

Tarieven Stacaravan

 

Prijs per

Jan-Mei (laagseizoen)

Juni-Aug

(hoogseizoen)

Sept-Dec

(laagseizoen)Week (ma-ma)

€ 389

€ 525

€ 389

Prijs is incl. eindschoonmaak, gas, electra en water


Weekend

(vrij-ma)

€ 299

€ 315

€ 299

Prijs is incl. eindschoonmaak, gas, electra en water


Midweek

(ma-vrij)

€ 275

€ 315

€ 275

Prijs is incl. eindschoonmaak, gas, electra en water


 

Aanbieding: U ontvangt 10% korting op het huurtarief van de stacaravan indien u 2 weken of meer aaneengesloten bij ons uw vakantie boekt.

                      5% korting als u uw zomervakantie boekt vóór 01 April 2024!!

!! Geen huisdieren toegestaan en niet roken in de stacaravan.

Inchecken op dag van aankomst na 15.00 uur, uitchecken op dag van vertrek uiterlijk 10.30 uur. Sleutel ophalen en weer inleveren bij de receptie.

NB: In de zomervakantie verhuren wij alleen per week, geen midweken en weekenden.

Bijkomende kosten:

Stalling paard € 23,- per paard per nacht (1-3 nachten), € 20,- pppn (4-6 nachten), € 18,- (vanaf 7 nachten pppn) / pony (tot ca. 140 cm) € 21,- per nacht (1-3 nachten), € 18,- pppn (4-6 nachten), € 16,- (vanaf 7 nachten pppn), zie ook menu 'paard mee op vakantie'.

Overnachtingstarief/toeristenbelasting € 4,80 euro p.p.p.n. in de periode van 22-03-24 tot 25-10-24, overige data € 3,80 p.p.p.n, kids van 3-18 jaar 50% van dit bedrag.

Borg bedraagt 200 euro en krijgt u binnen 2 weken na vertrek weer retour als de caravan schoon en onbeschadigd wordt opgeleverd.

WIFI tegen betaling op de camping aanwezig. 

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Gedurende de huurperiode aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen of voor het verlies van goederen die tijdens het verblijf plaats vinden. U kunt zich hier zelf voor te verzekeren!

Huurperiode

Dit is de periode die huurder en verhuurder in mail wisseling met elkaar overeengekomen zijn.

Betaling

Bij boekingen per telefoon of mail maken wij een reservering en zenden wij een reserveringsmail. Deze mail geldt als voorlopige huurovereenkomst. De huurovereenkomst is definitief wanneer binnen 7 dagen na dagtekening 50% van de volledige betaling op onze rekening staat. De overige 50% kan worden overgemaakt uiterlijk 4 weken voor aanvang.

Annulering

In geval van annulering brengen wij tot 4 weken van tevoren 50% van de huurprijs in rekening. Binnen 4 weken annuleren brengen wij 75% van de huurprijs in rekening. Tip: zorg voor een goede annuleringsverzekering. 

Schoonmaken

Wij dragen zorg voor de eindschoonmaak na uw vertrek. Echter, u dient de caravan netjes achter te laten, keukengerei is afgewassen en afval gedeponeerd in afvalbakken vooraan de camping. Indien dit niet het geval is, zal dit met de borg worden verrekend.

Storing of schade

De huurder is verplicht eventuele storingen of schade onmiddellijk te melden aan de verhuurder. Dan kunnen wij namelijk zo snel mogelijk ervoor zorgen dat het probleem opgelost wordt voor u en eventueel volgende huurders.

Instructie

Bij aanvang van de huurperiode zullen wij u voorzien van instructies over de werking van de apparaten in de stacaravan via geplastificeerde handleidingen.

Huisregels

Wij gaan ervan uit dat ieder zelf respecterend huurder weet hoe hij of zij zich dient te gedragen op de Witte Wieven. Zorg ervoor dat u geen overlast veroorzaakt voor natuur en mede recreant.

Bij overtreding van de regels en het veroorzaken van overlast, behouden wij het recht de verhuurperiode vroegtijdig te beëindigen, zonder het terugbetalen van borg en huurgelden. Dit is zowel na onze eigen beoordeling, alsmede die van lokale toezichthouders. 


 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen