Vakantie Vieren Veluwe
 

Toercaravan Hobby huren

Voor als u zelf geen caravan heeft maar toch het kampeergevoel wilt beleven, hebben wij onze compleet ingerichte toercaravan te huur. Dit is een 2 persoons caravan, met een inventaris voor 4 personen. Het is een caravan met aan de ene kant een eethoek en aan de andere kant een vast bed voor 2 personen. 

De caravan heeft een 3-pits gasstel, een koelkast, koffiezet apparaat, waterkoker en een spoelbak met kraan. Hij is helemaal ingericht, inclusief een tuin set in de voortent. Tevens spelletjes, tijdschriften en boeken aanwezig. De voortent is ruim 2 meter diep, zodat u voldoende leefruimte hebt. Het geheel staat volledig klaar bij aankomst. 

Het enige dat u zelf mee dient te nemen zijn handdoeken, beddengoed (kussen/dekbed/onderlaken), kleding en een goed humeur!

Wij brengen deze caravan naar elke gewenste bestemming in Nederland, zelf ophalen niet mogelijk. De huurprijs is afhankelijk van de bestemming. 

Prijzen:

De huurprijs is afhankelijk van de bestemming en we hanteren verschillende prijzen in hoog- en laagseizoen. Huur al vanaf € 150,-

Vraag naar de aantrekkelijke tarieven en voorwaarden

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons altijd bellen of mailen.
 
 
 
E-mailen
Bellen